Welkomstgeschenk

Cliënten krijgen als welkomstgeschenk een gevulde Woezel en Pip koffer cadeau. Omdat wij vanaf 2018 tien jaar bestaan, zullen cliënten ook Dex de Hond in het kraambed cadeau krijgen. Dex laat de allerkleinsten tot rust komen in de slaapkamer of op welke plek dan ook. Door middel van het nabootsen van een hartslag en 6 verschillende geluidjes geeft dit een gevoel van geborgenheid.

Thuiscontroles

In de zwangerschap bieden wij thuiscontroles aan. Ideaal voor zwangeren die moeilijk van huis kunnen, al kinderen hebben of tijdens de laatste weken van hun zwangerschap thuis willen blijven. Dit is vrijblijvend en in te plannen tijdens de volgende afspraak.

Zorg op maat

Jullie krijgen na de intake een individueel zorgplan wat een leidraad zal zijn gedurende de zwangerschap, afgestemd op basis van jullie specifieke hulpvragen en kenmerken. De zorg kan aangevuld worden met echo’s en consulten bij ons of bij andere medisch specialisten. Maar ook psychosociale begeleiding, emotionele en praktische ondersteuning  kan worden geleverd.

Jullie krijgen in de zwangerschap een casemanager. Dit houdt in een vast aanspreekpunt en begeleider gedurende de zwangerschap. Er zijn maximaal drie verloskundigen werkzaam binnen de praktijk, zodat jullie niet teveel gezichten zien gedurende de zorg en een goede band kunnen opbouwen met de verloskundigen.

Rond de 30 weken krijgen jullie een bevalplan mee, zodat jullie je wensen rondom de bevalling kenbaar kunnen maken. Dit bevalplan bespreken we rond de 35 weken zwangerschap.

Flexibiliteit

Spreekuur wordt gehouden op maandag t/m donderdag, van 9.00-22.00 uur. Partners en kinderen kunnen daardoor makkelijker mee en worden daardoor beter betrokken bij de zorg.

Jill met jongetje stethoscoop kleur

Echo’s

Jullie krijgen gemiddeld vier echo’s in de praktijk en buiten deze echo’s zijn er ook mogelijkheden om pretecho’s te krijgen indien cliënten dit willen. Vanaf 16 weken kan er gratis een geslachtsbepaling worden gedaan en tussen de 24-26 weken voor €38,- een pretecho. Jullie krijgen foto’s mee op papier, op CD/USB en er mag gefilmd worden voor beeldmateriaal.

24 uur bereikbaar

Wij werken niet met een telefonisch spreekuur en zijn daarom dag en nacht bereikbaar voor alle vragen op één telefoonnummer. Aanmelden mag zowel telefonisch of digitaal via het aanmeldingsformulier. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact op voor het maken van een afspraak.